Ljubavni savjeti naše Irme

Ljubavni savjeti naše Irme

Mnogi nisu bili zaljubljeni, ali ja bih rekla da je život pomalo dosadan ako nemate nekakvu simpatiju. Ako jeste zaljubljeni, ali ne znate kako se ponašati pokraj te osobe, želite im prići ili im dati do znanja da vam se sviđaju, ovi bi vam savjeti mogli dobro doći.

 

  1. BUDITE SVOJI

Ovo je gotovo najvažnije što trebate napraviti. Ne pravite se da ste netko tko niste. Nemojte se skrivati iza karakterne maske, nego pokažite svoju pravu osobnost.

 

  1. NE SRAMITE SE

Ako samo nešto naučila iz ovoga, to je da ćete uvijek požaliti ako se sramite. Nemojte se bojati nekome prići, jer nemate što izgubiti. Dakle, budite samouvjereni i to će biti već jedan razlog da im se počnete sviđati.

 

  1. NE LOMITE SRCA

Dobro, naravno da ćete nekome reći ako vam se ne sviđa, jer nitko ne želi živjeti u laži. No ako vam netko priđe u javnosti, nemojte biti bezobrazni i pružite im priliku.

 

  1. NAUČITE REĆI NE

Koliko god vam se netko sviđao, ne dopustite da vas tjera na stvari koje ne želite. Ne dopustite da vam lažu ili manipuliraju vama. Ako to počnu raditi, rekla bih da definitivno nisu dobre osobe za vas.

  1. BUDITE OPUŠTENI

Pokušajte ne biti napeti i ako je ta osoba draga prema vama, uzvratite joj to. Započnite razgovor, saznajte njihove interese i upoznajte ih. Nemojte se „zatvarati“ i dopustite da i oni vas upoznaju.

 

 

Rekla bih da su ovo neki najvažniji savjeti, ali nikad ne zaboravite da se trebate zabaviti. Ako „dobijete nogu“, pokušajte ne biti previše tužni i plakati u krevetu danima. Odite s prijateljima van, uživajte i ne zaboravite da će jednom doći osoba koja će biti ona prava za vas. Možda ne znam puno o ljubavi, ali znam da volim onaj osjećaj leptirića u trbuhu zbog zaljubljenosti i razmišljanje što bi bilo da im se sviđam.

 

 

Irma Novosad, 7.a