Kritika na novi James Bond (Za smrt nema vremena)

Kritika na novi James Bond (Za smrt nema vremena)

Ovaj James Bond film drukčiji je od drugih iz ove franšize. Nekima se jako svidio, a nekima uopće nije. Ja sam negdje između. Svidio mi se, ali tempo filma je prespor za moj ukus. Puno ljudi nije se svidio negativac, no meni je uloga koju je odglumio Rami Malek odlična i mislim da je on fantastičan glumac.

Nije mi se svidjelo to što su uveli novu agenticu 007, jednostavno mi to nije sjelo. Svidjelo mi se to što Bond sa svojom djevojkom ima dijete u ovom filmu, to još nismo doživjeli u Bond serijalu.

Akcija u filmu je fantastična i vidjelo se da je Daniel Craig dao maksimum od sebe kako bi što bolje utjelovio ulogu koju je igrao.  Ono što je ljude najviše razljutilo je to što je Bonda na kraju filma umro. U mojim mislima on i dalje živi i nekako se uspio spasiti.

Mislim da bismo u budućnosti mogli dobiti još jedan Bond film s Danielom Craigom, ali u međuvremenu će ga zamijeniti neki drugi glumac ili glumica. Craig je jednostavno odličan za ovu ulogu.

U konačnici, film je jako dobar i mislim da predstavlja uspješan kraj Craigovog angažmana na serijalu, no meni osobno, ipak su bolji Spectre i Skyfall.

Max Ivan Milojević, 7.a