Moji zimski praznici

Ovi zimski praznici započeli su Božićem. Dobila sam puno lijepih poklona, išla sam kod bake I dide na ručak, družila se s obitelji…

Nakon Božića, kao I svake godine, došlo je vrijeme za obiteljsko putovanje. U torbu sam spremila sve potrebno: rukavice, kape, jaknu, robu… Jedva sam čekala da dođe jutro te da krenem u Sloveniju na skijanje. Napokon, došlo je i jutro. Probudila sam se u 7 sati, obukla se, oprala zube, sjela u auto i krenula u novu avanturu. U Sloveniju smo stigli za dva sata, te smo se odmah uputili prema stazi.

Nakon četiri sata bilo nam je dosta skijanja za prvi dan. Otišli smo u naš apartman, ručali, odmorili te jednom riječju – uživali. Nakon odmora uputili smo se prema klizalištu koje je bilo u blizini apartmana. Klizali smo skoro dva sata te smo nakon klizanja otišli natrag u apartman. Drugi dan smo se probudili oko 8 sati, pojeli smo doručak I krenuli na skijanje. Ovaj put smo išli skijati na skijalište Cerkno. Bilo nam je jako lijepo, i dosta  dugo smo skijali. Navečer smo krenuli na veliki bazen koji je također bio jako blizu apartmana. Na bazenu smo se spuštali niz dva velika tobogana. Bilo je jako zabavno.

Kada nam je bilo dosta, vratili smo se u apartman. Na kraju sam na skijanju provela sve skupa šest dana. Svaki dan smo skijali, klizali I kupali se.

Bitno je da smo se zabavili, smijali i uživali u ovoj zimskoj avanturi!

Marlena Bobić, 7.b