Kopačke o klin

Kopačke o klin

Godine 2018.Real Madrid kao da je ostao bez jedne noge. Njihov definitivno najvažniji igrač otišao je u Juventus. To je Cristiano Ronaldo. Stara dama je za portugalskog napadača izdvojila čak 120 milijuna eura. To i nije tako puno kada se uzme u obzir da se radi o peterostrukom osvajaču Zlatne lopte, ali to je poprilično velik iznos budući da njegova karijera neće još dugo trajati.
Zasad se Portugalacnije baš proslavio, za Staru damu je postigao samo dva pogotka, jedan iz jedanaesterca i jedan iz igre. Iz navijačke perspektive vjerojatno Ronaldo u ovakvoj formi nije vrijedio 120 milijuna eura. Ali financijski gledano, Juventus je već dresovima s imenom Ronalda otplatio 120 milijuna eura.


To je 888 milijuna kuna.Je li vrijeme da na scenu stupe nove zvijezde kao Kylian Mbappe, koji s devetnaest godina već ima iskustvo i sposobnost kao neki igrači kojima je karijera pri kraju?! Je li to samo loša forma ili je vrijeme da se Portugalac upiše u red umirovljenih legendi skupa s Ronaldom Moreirom, tzv. Ronaldinhom, s Ronaldom De Limom i sa jednim od najboljih u povijesti Edisonom Arentesom, tzv. Peleom. No oko toga se ne treba uzbuđivati. Legendarne karijere su prolazne, ali sve redom ćemo ih zauvijek pamtiti.

Vili Cenko, 6.a razred